Nieuws en actualiteiten Home Zoeken op trefwoord(en) binnen RegioKunst.nl Kunstlinks Adverteren op RegioKunst.nl Info over deelname aan RegioKunst.nl Galeries Workshops Overzicht van kunstenaars en musea per provincie Overzicht van kunstenaars op alfabetische volgorde

RegioKunst.nl

Jans van Baarsen

Ik ben in 1992 begonnen en volledig autodidact. Uit het niets iets creëren, een uit de hand gelopen hobby die mij volledig absorbeert en fascineert. Zo heeft het zich ontwikkeld tot wat ik nu kan: ambachtelijk én creatief . . . Ik laat objecten groeien en werk meestal in opdracht. De materialen waarmee ik werk zijn klei, brons en steen.
"Serena"
Brons: bruin gepatineerd
1.65 m hoog

Ik bezit een eigen atelier en wie graag eens bij mij wil rondkijken is welkom! Natuurlijk wél even telefonisch afspreken.


"Samen"
Steen: opaal-serpentijn
40/40 cm

Op dit ogenblik ben ik bezig met het vervaardigen van 'een tijdmachine' voor het project 'de Graaf van Egmond', een appartementencomplex annex winkelgalerij aan de Koemarkt te Purmerend.

"Rose"
Steen: albast roze
50/35 cm
"Stil"
Steen: wit carrara-marmer
30/40 cm"Koe"
Brons: groen gepatineerd
30/30 cm

Dit is een opdracht geweest van aannemingsbedrijf "Koning" voor een appartementencomplex aan "de Koemarkt" in Purmerend. Uiteraard niet in deze grootte maar ca. 60/60 cm.


"Black Beauty "
Steen: zwart marmer
50 cm hoog

Informatie
Jans van Baarsen
Volendam
Tel./Fax. 0299 - 363334
Website: www.jansvanbaarsen.nl

E-mail:

    terug naar boven

 

https://regiokunst.nl - Copyright © 2000 Rademakers Webdesign - Updated: Tue, 23 November, 2010